Totaalonderhoud


Onderhoud & advies

HPR Schilders & Onderhoud kan ook in Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RVO)met u meedenken. Dit is een onderhoudsplan die als eerste het object in kaart brengt en uitzoekt waar de onderhoudsbehoefte zit. Daarna wordt in overleg met de klant een prestatiegerichte overeenkomst gemaakt in een meerjaren planning, zodat de onderhoudcycli en onderhoudskosten duidelijk zijn en beheersbaar blijven. En u precies weet wat de kosten zijn over de afgesproken onderhoudstermijnen.


Houtrotrenovatie & deelvervanging

Tijdens een opname of inspectie aan uw object, kan er houtrot geconstateerd worden. In veel gevallen kan dit hersteld worden met houtrenovatieproducten. Mocht dit niet mogelijk zijn, omdat de reparatie te groot is zullen wij u een deelvervanging voorstellen bijv. een onderdorpel vernieuwen, een stijlstuk vernieuwen. Dit valt natuurlijk ook onder maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) want als er één onderdeel rot is van een kozijn hoeft men niet het hele kozijn te vervangen. HPR Schilders & Onderhoud kan hierin ook met u meedenken.

Over ons

HPR Schilders & Onderhoud is uw partner als het gaat om schilderen en onderhoud aan alle onderdelen die ook echt onderhouden moeten worden.

Ooij, Leuth, Millingen aan de Rijn en de wijde regio Nijmegen.

Contact

HPR Schilders & Onderhoud V.O.F.
Bredestraat 23
6578 AT Leuth
06-10125159
info@hprschilders.nl
KVK: 09210748

Contactformulier