Schilderwerk


Houtbescherming & Houtveredeling

Om de kracht en schoonheid van hout te behouden is het noodzakelijk de eigenschappen van hout te kennen. Met duizend en een toepassingsmogelijkheden is het van groot belang te kiezen voor de juiste bescherming. HPR Schilders & Onderhoud kan u daarom adviseren om de juiste keuze uit de vele afwerksystemen te maken.


Metalen ondergronden & kunstoffen

In de schilderswereld komen vaak metalen oppervlaktes zoals aluminium, verzinkt staal, staal. Kunststoffen is een materiaal dat we steeds vaker tegenkomen zoals trespa, en diverse plastics. Deze ondergronden zijn allemaal goed te behandelen te beschermen en te verfraaien. HPR Schilders & Onderhoud kan u daarin ook adviseren om een goed verfsysteem toe te passen.


Steenachtige ondergronden & beton

De keuze welk verfsysteem en applicatie nodig is voor steenachtige ondergronden of beton, is niet altijd eenvoudig, er zijn veel factoren die steenachtige ondergronden en beton beïnvloeden. HPR Schilders & Onderhoud kan u helder adviseren voor een duurzaam en fraai verfsysteem.

Glaswerk


Beglazing in alle maten en vormen

Wij als HPR Schilders & Onderhoud zijn ook zeer bedreven in het leveren en plaatsen van alle soorten en maten beglazing. Of het nou gaat om isolerende beglazing, veiligheid-beglazing, brandwerende beglazing of figuurglas en enkel bladig glas.

Wij kunnen u adviseren om de juiste keuze te maken welke beglazing er het meest geschikt is en ook wat het beste bij de stijl van uw huis past. Als u bijvoorbeeld bestaand glas in lood in de kozijnen van uw woning heeft, kunnen wij er dat voor u vakkundig uithalen en laten plaatsen in isolerende beglazing zodat de uitstraling en stijl van u huis gewaarborgd blijft. Maar ook voor nieuwbouw en renovatie projekten zijn wij u partner in glas.

Tevens werken wij voor veel verzekeringsmaatschappijen dus bij alle soorten ruitschades kunt u te allen tijde een beroep doen op HPR Schilders & Onderhoud V.o.F.

Wandafwerking


Wandafwerking

Behangen van wanden is weer helemaal in, veel behangfabrikanten leveren de mooiste behangselpapieren van retro tot traditioneel behang. Daarnaast zijn er natuurlijk de glasweefselbehangen met een scheuroverbruggend karakter die ook nog hele mooie motieven en structuren hebben. Vinylbehangen zijn er ook te kust en te keur, een heel mooi voorbeeld daarin is Vescomvinyl. Dit product is in heel veel variëteiten te verkrijgen en kan voor iedere doelgroep. HPR Schilders & Onderhoud is dan ook gespecialiseerd in het aanbrengen van deze wandafwerking methodes.

Totaalonderhoud


Onderhoud & advies

HPR Schilders & Onderhoud kan ook in Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RVO)met u meedenken. Dit is een onderhoudsplan die als eerste het object in kaart brengt en uitzoekt waar de onderhoudsbehoefte zit. Daarna wordt in overleg met de klant een prestatiegerichte overeenkomst gemaakt in een meerjaren planning, zodat de onderhoudcycli en onderhoudskosten duidelijk zijn en beheersbaar blijven. En u precies weet wat de kosten zijn over de afgesproken onderhoudstermijnen.


Houtrotrenovatie & deelvervanging

Tijdens een opname of inspectie aan uw object, kan er houtrot geconstateerd worden. In veel gevallen kan dit hersteld worden met houtrenovatieproducten. Mocht dit niet mogelijk zijn, omdat de reparatie te groot is zullen wij u een deelvervanging voorstellen bijv. een onderdorpel vernieuwen, een stijlstuk vernieuwen. Dit valt natuurlijk ook onder maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) want als er één onderdeel rot is van een kozijn hoeft men niet het hele kozijn te vervangen. HPR Schilders & Onderhoud kan hierin ook met u meedenken.

Over ons

HPR Schilders & Onderhoud is uw partner als het gaat om schilderen en onderhoud aan alle onderdelen die ook echt onderhouden moeten worden.

Ooij, Leuth, Millingen aan de Rijn en de wijde regio Nijmegen.

Contact

HPR Schilders & Onderhoud V.O.F.
Bredestraat 23
6578 AT Leuth
06-10125159
info@hprschilders.nl
KVK: 09210748

Contactformulier